Bedenktijd/retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn in principe voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6, per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven je pakketdienst.

Uiteraard is het zo, dat als het product niet goed werkt, ook de kosten van de retourzending door mij betaald zullen worden.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@koffiekwaliteit.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan deze waardevermindering van het product aan je doorberekend worden. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@koffiekwaliteit.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op. Ik probeer dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Vragen of suggesties?

Heb je vragen of suggesties? Neem contact met me op en ik zal je graag helpen.

Wil je verder winkelen? Ga dan naar de SHOP.