Enig resultaat

Lungo

Genieten van voordelige Nespresso Lungo cups

Ben je een liefhebber van lungo koffie? Al een paar keer teleurgesteld? En nu wil je dus écht de lekkerste Nespresso lungo cups bestellen? Bij KoffieKwaliteit.nl zit je goed 🙂

Uit eigen import kan ik je voordelige, kwalitatief heel erg goede en dus ook lekkere koffiecapsules aanbieden.

Sowieso zijn mijn cups minstens 30% voordeliger dan de originele Nespresso lungocups.

Al vele koffieliefhebbers hebben ze ontdekt. Lees de enthousiaste reviews er maar op na…

Je kunt kiezen uit de koffiecups van Caffè Bonini. Alle melanges zijn natuurlijk anders en smaken dus anders.

Welke de lekkerste lungocups zijn?

Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Je kunt gewoon per doosje bestellen en alles thuis rustig uitproberen.

Ben jij een echte koffie liefhebber? Ben je daarbij iemand met duidelijke ideeën over hoe echte koffie moet smaken? Dan raad ik je aan om eens bij Koffiekwaliteit.nl in de webshop te komen kijken.

Ik heb namelijk in het assortiment een groot aantal verschillende soorten koffie voor je klaarstaan. Je hebt daarbij de keuze uit koffiebonen en gemalen koffie, maar dus ook anders smaken koffiecups voor je Nespresso automaat.

Wil jij Nespresso Lungocups bestellen?

De lekkerste Nespresso Lungo Cups vind je in het assortiment van Koffiekwaliteit.nl. We hebben namelijk de lekkerste cupjes op het gebied van Italiaanse koffie voor je in het assortiment staan.

Wist je dat je ook heerlijke Lungo koffie kunt maken van ‘gewone’ espresso cups?

Dat doe je als volgt: zet eerst een espresso koffie zoals je dat gewend bent. Dus met een cupje dat bedoeld is om er espresso van te maken.

Laat de koffie niet langer dan 30 seconden doorlopen. Dat is belangrijk om onaangename smaakjes in je koffie te krijgen.

Vervolgens haal je het cupjes uit het apparaat. Daarna zet je je kopje espresso onder het apparaat. Laat er naar eigen smaak nog wat heet water doorlopen.

Klaar is je lungo koffie? Op deze manier kun je dus lungo maken met veel meer keuze.

Er is trouwens ook een Nespresso Lungo cups aanbieding!

Je kunt bij ons Nespresso Lungo cups kopen tegen een eerlijke prijs, waarbij je ook nog eens geen verzendkosten hoeft te betalen als je bestelling hoger uitvalt dan 55 euro.

Als je Nespresso Lungo of andere cups wil bestellen, maar je hebt geen idee welke je precies wil hebben, ga dan voor een proefpakket.

Hier vind je een ruim aanbod aan lekkere koffiesmaken in die je dan mooi eens met elkaar kunt gaan vergelijken.

Waarom zou je Nespresso Lungo cups bij KoffieKwaliteit.nl bestellen?

Ik hou net als jij veel van lekkere koffie. Mijn passie is dusdanig, dat ik heb besloten om de lekkerste koffie zelf uit Italië te gaan importeren.

Op deze manier kan ik alles tegen bijzonder aantrekkelijk prijzen aanbieden.

Bekijk rustig eens het assortiment als je wilt weten wat er allemaal aan zalige Italiaanse koffie te krijgen is. Je mag ook altijd even contact opnemen als je vragen hebt. Ik help je graag met al je koffievragen!

Alle aankopen altijd met 100% Tevredenheidsgarantie

Tenslotte: ik wil dat je 100% tevreden bent. Zo niet, dan krijg je uiteraard meteen je geld terug. Laat je dus ook prettig verrassen zoals andere koffieliefhebbers ook al deden.