Enig resultaat

Decaf

Lekkere, voordelige Nespresso decaf cups bestellen?

Waanzinnig lekkere Nespresso decaf cups bestel je bij KoffieKwaliteit, de Italiaanse koffie specialist.

Hoe wordt de cafeïne uit de Nespresso decaffeinato gehaald?

Er zijn meerdere methodes om cafeïne uit koffiebonen te halen.

Zowel Gourmesso als Bonini hebben gekozen voor de Zwitserse watermethode. Deze is weliswaar een stuk kostbaarder en lastiger, maar resulteert absoluut in de lekkerste koffie.

Bij de Nespresso decaf cups wordt cafeïne verwijderd door middel van de Zwitserse methode.

Schematische voorstelling van het cafeïnevrij maken van de Nespresso-cups.

Meer weten? Lees meer over Cafeïne-extractie op Wikipedia.

Zijn de Nespresso decaf cups 100% cafeïnevrij?

Het antwoord is nee. Het is voor geen enkele koffiebranderij mogelijk om echt voor 100% de cafeïne uit de koffiebonen te verwijderen. Maar wees gerust, er blijft maar maximaal 0,1% achter.

De koffie van Koffiekwaliteit maakt mij heel blij! De koffie is biologisch, fair trade, (in mijn geval) decafe en bovendien super lekker. Met name de combinatie biologisch en decafe is voor mij bijzonder, omdat ik er hierdoor zeker van ben dat er geen schadelijke stoffen in de koffie zitten door het proces van cafeinevrij maken. Naar mijn mening kan het dus niet beter!
Imca S.

Kies uit Cafeïnevrije Nespressocups van Gourmesso en Bonini

Ik garandeer je om te beginnen dat alle Nespressocups een mooie zuivere smaak hebben. Dus geen vervelende zure of bittere smaakjes. In het algemeen geldt dat alle decaf koffies elegant en romig van smaak zijn.

De zachtste smaak biedt de Decaf Peru Dolce van Gourmesso. Gemaakt van 100% single origin Arabicabonen uit Peru. Deze decaf-koffie is bovendien ook nog Fairtrade én biologisch gecertificeerd.

Mag het wat pittiger zijn? Dan wordt de Caffè Bonini decaf waarschijnlijk jouw favoriet.

Het blijft natuurlijk altijd lastig om te kiezen. Bestel ze daarom allebei en probeer thuis op je gemak wat jouw favoriete decaf cup gaat worden.

Lange zoektocht naar biogebrande deca die in een Nespresso toestel past. Eindelijk gevonden en hij is SUPERlekker. Heel smaakvol!

Ivan R.

Gegarandeerd 100% tevreden over je cafeïnevrije koffiecups!

Ik weet zeker dat je  blij wordt van deze Nespresso decaf koffiecups. Zo niet, dan krijg je uiteraard meteen je geld terug. Laat je dus ook prettig verrassen zonder enig risico. En geniet ook zoals andere koffieliefhebbers ook al deden.

P.S. Hou je van een Nespresso decaf lungo? Maak dan een espresso en doe er dan wat heet water naar smaak bij. Het genieten kan beginnen!

P.P.S. Maar misschien ben je liefhebber van lekker pittige Nespresso decaf ristretto? Gebruik dan ongeveer de halve hoeveelheid water die je normaal voor een espresso zou gebruiken.

Meer tips of vragen? Bel, app of mail me en ik help je graag.