Heb je een espressomachine, volautomaat, Bialetti percolator of koffiezetapparaat? Lees dan zeker mijn tips!

Tips toegepast? Geef je koffiekwaliteit nog een enorme boost! Bestel betaalbare koffiebonen of gemalen koffie van topkwaliteit. Dat proef je gegarandeerd!

(Eigen import van kleine Italiaanse ambachtelijk koffiebranderij.)

Is jouw koffiekwaliteit niet optimaal? Wil je weten hoe je de lekkerste échte Italiaanse espresso koffie en cappuccino maakt? Begin bij de basis! Échte Italiaanse espresso. Zonder perfecte espresso kun je geen lekkere cappuccino of latte macchiato maken.

Hoe maak je échte Italiaanse espresso met een espresso-apparaat?

Hoe maak je de perfecte Italiaanse espresso met een espressomachine? Lees het e-book en zorg dat je goede kwaliteit koffiebonen gebruikt.

Ik heb een handleiding geschreven die je in duidelijke stappen uitlegt hoe het moet. Deze handleiding is geschreven voor mensen met een espressomachine of die er binnenkort een willen aanschaffen.

Iedereen kan het! Bekijk de handleding over succesvol espresso maken met espresso-apparaat . Pas stap voor stap de tips toe en je espresso, maar ook gewone koffie en cappuccino zal echt véél lekkerder worden.

Bovendien, pas als je de techniek enigszins onder de knie hebt, ga je ook de kwaliteitsverschillen in koffiebonen terugproeven.

Doe je machine en jezelf niet tekort: koop alleen topkwaliteit koffiebonen. Dan weet je zeker dan je perfecte koffie maakt, zonder onaangename bitters, zuren en zo. Geen eigen bonenmaler? Geen probleem! Bestel hier de lekkerste gemalen koffie voor je espressomachine.

Trotse bezitter van een volautomatische koffiemachine?

Betere espresso, gewone koffie en cappuccino? Lees de tips en zorg dat je de beste koffiebonen gebruikt.

Gemak dient de mens! Met een volautomaat kun je eenvoudig espresso, cappuccino, latte macchiato of gewone koffie (caffé Americano) maken.

Lees op de pagina over welke bonen voor volautomaat waar je op moet letten bij de keuze van je koffiebonen.

Hoe maak je de lekkerste koffie met de Bialetti percolator?

Leer hoe je echte Italiaanse espresso maakt met een percolator

Wil je op de traditionele manier Italiaanse koffie maken? Dus met de Bialetti percolator? Deze wordt ook wel moka of Italiaans koffiepotje genoemd.

Lees alles over hoe je Italiaanse koffie moet maken met de percolator (Italiaanse koffiepotje)?

De meest Italianen zetten op deze wijze dagelijks hun koffie. Voor dit eenvoudige apparaatje moet je wel een moka-maling koffie gebruiken. Deze heeft precies de juiste maling, melange en branding om er die typische Italiaanse koffiesmaak aan te geven.

Liefhebber van koffiecups voor Nespressomachines?

Voordelige alternatieve Nespresso cups. Diverse smaken, fairtrade en biologische cups

Eindelijk heb ik echt goede koffiecups (en 30% goedkoper) voor Nespressomachines kunnen vinden. Er ging een zoektocht van meer dan een jaar aan vooraf.

Ik ontdekte dat er vooral veel koffiecupjes van slechte kwaliteit werden aangeboden. Cups die vast bleven zitten in de machine of niet goed ‘doorgeprikt’ werden kwamen helaas veel voor. Maar het kan ook anders!

Ontdek ook waarom de premium cups van Gourmesso beslist het uitproberen waard zijn.

KoffieKwaliteit helpt je met nog veel meer…

Verder vind je op KoffieKwaliteit allerhande slimme tips voor alle manieren om de lekkerste koffie te zetten. Maar ook over opschuimen van melk en welke melk je voor melk opschuimen het beste kunt gebruiken en nog véél meer.

Ook interessant is ook de pagina met informatie over alle methodes van espresso maken.

Ik wens je veel succes en als je vragen hebt, stuur me dan gerust een mailtje.

Blij met deze informatie? Dan zou ik het zeer waarderen als je deze pagina zou delen. Alvast bedankt!