Caffè New York Extra R – 1 kg – bonen

 

 26,25 incl. btw

Italiaanse koffiebonen met karakter. Met Caffè New York Extra R blijft ook in je latte macchiato en cappuccino de typische espresso-smaak behouden. Ook de perfecte koffie voor iedereen die van een krachtige espresso houdt!

Op voorraad

Aantal:
Productcategorie .

Beschrijving

Proef pittige Italiaanse koffiebonen Caffè New York. Van ambachtelijke koffiebranderij(sinds 1930) uit het mooie Toscane.

De Caffè New York Extra R is beslist de meest pittige melange van deze koffiebranderij. Maar misschien ken je Caffè New York nog niet?

Dat komt omdat Caffè New York nauwelijks geld uitgeeft aan marketing. Waar ze wel geld aan uitgeven is om de best mogelijke koffiebonen in te kopen.

Alleen met die solide basis kun je een mooie Italiaanse koffie maken. Start je met slechte of matige kwaliteit koffiebonen dan uit zich dat in een onaangename zurige en/of bittere afdronk van je koffie.

Voor wie is de Caffè New York Extra R bedoeld?

De Caffè New York Extra R koffieboon zal zeer worden gewaardeerd door degene die van een pittige espresso houdt en/of veel cappuccino maakt.

De melange bestaat uit de allerfijnste Arabicabonen en een relatief hoog gehalte aan zorgvuldig geselecteerde en gebrande Robustabonen. Laat er trouwens geen misverstand over bestaan: Arabicabonen hebben de naam, maar met de juiste mix van hoogwaardige kwaliteit Robusta maak je fantastische koffie!

De krachtige smaak van Caffè New York Extra R zorgt er voor dat ook in je latte macchiato en cappuccino de typische espresso-smaak niet verloren gaat.

Voor welke koffiemachine is deze melange van Italiaanse koffiebonen Caffè New York Extra R het meest geschikt?

De Caffè New York Extra R 1000g verpakking wordt het meest gebruikt door mensen met een volautomatische espressomachines. Dat komt omdat de volautomaten vaak gebruikt worden voor zowel espresso, gewone koffie en cappuccino.

Ook voor op kantoor zal deze iedere koffieliefhebber heel prettig verrassen! Kortom daar waar vrij regelmatig koffie wordt genuttigd is de 1000g verpakking erg makkelijk.

Zijn er andere verpakkingen dan de Caffè New York Extra R 1000g leverbaar?

Jazeker! Er ook een 250 grams verpakking of bijvoorbeeld een probeerpakket met nog 2 andere Caffè New York melanges leverbaar.

Lees hier alles over de Italiaanse koffiebonen Caffè New York koffiebranderij.

Hopelijk is alle duidelijk en anders hoor ik het graag!

Extra informatie

Karakter

prettig pittig / forte, medium / mezzo

Geschikt voor

Espressomachine met losse of ingebouwde bonenmaler en Volautomaten

Verpakking

1000 gram

Andere suggesties…