Koffiebonen Caffè New York Extra R – 1 kg

 

 26,25 incl. btw

Italiaanse koffiebonen met karakter. Met Caffè New York Extra R blijft ook in je latte macchiato en cappuccino de typische espresso-smaak behouden. Ook de perfecte koffie voor iedereen die van een krachtige espresso houdt!

Op voorraad

Aantal:
Productcategorie .

Beschrijving

Ervaar aangenaam pittige Italiaanse koffiebonen Caffè New York Extra R. Van ambachtelijke koffiebranderij(sinds 1930) uit het mooie Toscane.

De Caffè New York Extra R is beslist de meest pittige melange van deze koffiebranderij. Maar misschien ken je Caffè New York nog niet?

Dat komt omdat Caffè New York nauwelijks geld uitgeeft aan marketing. Waar ze wel geld aan uitgeven is om de best mogelijke koffiebonen in te kopen.

Alleen met die solide basis kun je een mooie Italiaanse koffie maken. Start je met slechte of matige kwaliteit koffiebonen dan uit zich dat in een onaangename zurige en/of bittere afdronk van je koffie.

Voor wie is de Caffè New York Extra R bedoeld?

De Caffè New York Extra R koffieboon zal zeer worden gewaardeerd door degene die van een pittige espresso houdt en/of veel cappuccino maakt.

De melange bestaat uit de allerfijnste Arabicabonen en een relatief hoog gehalte aan zorgvuldig geselecteerde en gebrande Robustabonen. Laat er trouwens geen misverstand over bestaan: Arabicabonen hebben de naam, maar met de juiste mix van hoogwaardige kwaliteit Robusta maak je fantastische koffie!

De krachtige smaak van Caffè New York Extra R zorgt er voor dat ook in je latte macchiato en cappuccino de typische espresso-smaak niet verloren gaat.

Voor welke koffiemachine is deze melange van Italiaanse koffiebonen Caffè New York Extra R het meest geschikt?

De Caffè New York Extra R 1000g verpakking wordt het meest gebruikt door mensen met een volautomatische espressomachines. Dat komt omdat de volautomaten vaak gebruikt worden voor zowel espresso, gewone koffie en cappuccino.

Ook voor op kantoor zal deze iedere koffieliefhebber heel prettig verrassen! Kortom daar waar vrij regelmatig koffie wordt genuttigd is de 1000g verpakking erg makkelijk.

Zijn er andere verpakkingen dan de Caffè New York Extra R 1000g leverbaar?

Jazeker! Je kunt ook nog kiezen uit:

Er ook een 250 g Extra R verpakking

Een pakket met in totaal 4 x 250 g Caffè New York melanges. Dit pakket bevat de 250 g Extra R en nog 3 andere overheerlijke Caffè New York melanges.

Of een probeerpakket met nog 2 andere 1 kg Caffè New York melanges.

Lees hier alles over de Italiaanse koffiebonen Caffè New York koffiebranderij of bezoek de Italaanse website.

Hopelijk is alle duidelijk en anders mag je me natuurlijk gewoon bellen, appen of mailen. Info vind je elder op de website bij ‘Contact’

Extra informatie

Geschikt voor

Espressomachine met losse of ingebouwde bonenmaler en Volautomaten

Verpakking

1000 gram

Customer Reviews

Based on 42 reviews
88%
(37)
12%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Anoniem
Café New York extra r

Wat ons betreft de beste espresso kofie te koop.

N
NJHM S.
Extra R: pittig Italiaans.

Op zoek naar een echt pittige Zuiditaliaanse espresso vond ik de Extra R.
Heerlijke koffie, maar voor mij mag het nog wel iets donkerder gebrand.
Ik bestelde ook een proefpakket van de overig New Yorks en merkte dat een graadje lichter meteen minder sterk was.
Er lijkt een trend te zijn naar wat ik 'hipster' koffie noem: koffie voor mensen die niet van bitter houden, maar wel van zuur of zoet.
Jammer! In de biersector heeft de trend naar zoet uiteindelijk de opleving van IPA opgeleverd; hopelijk gaat dat bij koffie ook zo.

Allereerst heel hartelijk dank voor je review. Als je koffie zoekt die pittiger is dan de Caffè New York Extra R, dan zou je de Bonini Napoli eens kunnen proberen. Deze heeft een hoger gehalte aan Robustabonen en is bovendien donkerder gebrand...

M
Michiel V.
Heerlijke koffie, zeker als espresso/ristretto.

Heerlijke koffie, zeker als espresso/ristretto. Goed heet drinken!

M
Menno F.
Prima smaak, genieten!!!

Prima smaak, genieten!!!

J
Jos D.
Zeer krachtig

Na het testpakket hebben we inmiddels de biologische en deze aangeschaft. De biologische was mijn favoriete en deze van mijn vrouw. Het is een zeer krachtige boon vol van smaak en heerlijk als espresso. Als koffie vind ik hem wat te sterk. Wat wel opvalt is dat deze boon in onze Delonghi La Specialista op de fijnste maling een prachtige espresso zet waarbij de druk meter precies in het gewenste midden staan. Dat ziet je ook terug in de snelheid waarmee de espresso wordt gezet en de prachtige crema laag. Dus zeker in dat opzicht een aanrader. Uiteraard ook super lekker voor een cappuccino.

Andere suggesties…