Fair Trade koffiebonen 100% Arabica Caffè New York 250 g

 

 9,75 incl. btw

Fair Trade koffiebonen van Caffé New York zorgen voor eerlijke koffieprijs koffieboer. Geniet van deze (h)eerlijke koffie met een zuiver geweten. Bovendien zijn ze heel prettig geprijsd…

Op voorraad

Aantal:
Categories: , .

Beschrijving

Fair Trade koffiebonen van Caffè New York voor overheerlijke koffie en voor koffieboeren een beter welzijn.

Fair Trade koffiebonen van Caffè New York zijn in meerdere opzichten bijzonder. In de eerste plaats staan ze garant voor authentieke Italiaanse espresso en cappuccino. Daarnaast zijn het natuurlijk ‘eerlijke handel’ koffiebonen.

Waar komen deze Fair Trade koffiebonen vandaan?

De koffie is samengesteld uit 100% Arabicabonen uit Zuid-Amerika. Om preciezer te zijn: uit Guatamala en Costa Rica.

De koffieboeren die bij de Fairtrade organisatie zijn aangesloten zijn altijd de kleinere koffieboeren. Deze kleine bedrijfjes krijgen altijd een goede prijs voor hun koffie. Dat is met name belangrijk  als de wereldmarktprijs heel laag is. Ondanks lage(re) marktprijzen krijgen zij dan toch een redelijke prijs.

Deze eerlijke handel koffiebonen worden gebrand in Italië bij Caffè New York

Caffe New York is een koffiebranderij in het mooie Toscane die o.a. deze Fairtrade koffie samenstelt en brandt. Daarom zijn de verpakkingen voorzien van het Italiaanse Fairtrade label ‘TransFair’.

Het gebruikte logo (zie hieronder) is internationaal.

Dit Fairtrade logo op de verpakking garandeert je dat je van fairtrade koffie kunt gaan genieten.

Fairtrade logo

Nederlandse fairtrade producten worden voorzien van het Max Havelaar keurmerk.

Smaakomschrijving van deze Fair Trade koffie:

Een rijke, intensieve smaak. De crema is – ook al is het een 100% Arabicakoffie – indrukwekkend. Meestal zorgen namelijk de robustabonen voor de prachtige crematie, maar hier is dat dus niet nodig.

Snelle en goede service betreffende verzenden en levering /postNL pakje gemak . Veel koffie bonen uit geprobeerd . Kom tot de conclusie c.q keus dat Caffe New York biologico en de Fairtrade koffie bonen de beste smaak hebben wat puur persoonlijk is .

Dit product kreeg van de klant van KoffieKwaliteit een hele mooie beoordeling.

Ed L.

Bestel ook eens deze Fair Trade koffiebonen en geniet van deze erg lekkere koffie. Door het drinken van deze eerlijke koffie draag je bovendien bij aan een beter leven voor de koffieboeren.

Wist je dat deze koffiebonen ook op biologische wijze zijn verbouwd?

Dus niet alleen goede koffie voor de koffieboeren, maar zeker ook voor moedertje aarde. Mocht je trouwens veel koffie drinken, dan heb ik ook nog een 1 kilo Fairtrade koffiebonen verpakking in het assortiment.

Wil je alle koffiesmaken van Caffè New York zelf testen? Dan heb ik een interessant bonen proefpakket voor je. Zo kun je rustig thuis ontdekken wat je favoriete Italiaanse koffiemelange is.

Extra informatie

Geschikt voor

Espressomachine met losse of ingebouwde bonenmaler en Volautomaten

Verpakking

250 gram

Karakter

medium / mild, zacht en rond

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
Ed L.
Service & kwaliteit

Snelle en goede service betreffende verzenden en levering /postNL pakje gemak . Veel koffie bonen uit geprobeerd . Kom tot de conclusie c.q keus dat café New York biologico en de Fairtrade koffie bonen de beste smaak hebben wat puur persoonlijk is .

Andere suggesties…