Caffè Bonini Firenze de mooiste bonen van Bonini 1 kg

 

 24,90 incl. btw

Hoogwaardige Arabicabonen maken dit de mooiste Bonini koffie. Prachtig in balans. Geniet van Bonini Firenze puur als espresso of voor een overheerlijke cappuccino.

Op voorraad

Aantal:
Productcategorie .

Beschrijving

Bonini Firenze zijn koffiebonen voor de fijnproevers

Bonini Firenze bonen verdienen wat extra uitleg. De koffiebranderij van Caffè Bonini is gevestigd in Firenze. Oftewel in goed Nederlands: Florence. Als je een koffie noemt naar de stad waarin je bent gevestigd, schept dat verwachtingen. En die maakt Bonini helemaal waar!

Wat maakt deze Bonini Firenze koffie zo bijzonder?

Heel algemeen kun je zeggen dat deze koffie bestaat uit 60% Arabica en 40% Robusta. Maar neem van mij aan: er is heel veel verschil in kwaliteit tussen de verschillende soorten Arabicabonen.

Voor deze Bonini koffie zijn alleen hoogwaardige Arabicabonen gebruikt. Ik kan natuurlijk wel zeggen dat je dat proeft, maar dat kun je natuurlijk beter zelf ervaren 😉

Voor wie is deze Bonini Firenze melange van Italiaanse bonen bedoeld?

De fijnproever gaat hier zeker blij van worden. Eigenlijk is het jammer om van deze koffie een cappuccino of latte macchiato te maken. Het kan echt prima, maar je mist dan wel de pure smaak van deze melange.

Verder is deze Bonini koffie beslist een allemansvriend. Je vindt er dus wat pit en wat zachtheid in. Als in het gezin de smaken een beetje uiteenlopen, dan heb je met deze Bonini koffie een smakelijk compromis.

Prima geschikt voor de volautomatische koffiemachines, maar ook voor de traditionele portafiltermachine.

TIP! Wil je ook de andere koffiesmaken van Bonini ervaren? Bestel dan het voordelige 3 x 1 kg proefpakket. Zo kun je heel eenvoudig ontdekken wat jouw favoriete melange is.

Extra informatie

Karakter

medium / mild, zacht en rond

Geschikt voor

Espressomachine met losse of ingebouwde bonenmaler en Volautomaten

Verpakking

1000 gram

Andere suggesties…