Caffè New York EXTRA – 1 kg – 100% Arabica koffiebonen

 

 29,50 incl. btw

Caffè New York EXTRA bevat de meest bijzondere Arabica koffiebonen voor de veeleisende espressoliefhebber. Zachte, volle romige espresso en elegante cappuccino. Testwinnaar. Bevat exclusieve Blue Mountain bonen. Onvergetelijke afdronk!

Op voorraad

Aantal:
Productcategorie . Tag: .

Beschrijving

Met de Caffè New York Extra maak je de ultieme Italiaanse espresso!

Met de Caffè New York Extra 1000g haal je iets bijzonders in huis. Er wordt gezegd dat arabica koffiebonen de beste koffiebonen zijn. Feit is dat arabicabonen van nature vetter zijn dan robustabonen en daardoor meer smaaknuances afgeven.

Maar er zijn grote kwaliteitsverschillen tussen arabica koffiebonen onderling en datzelfde geldt voor robusta koffiebonen. Kortom beter een goede robusta boon in je melange dan een slechte arabicaboon.

Er zijn vele goedkope melanges op de markt met 100% Arabica opschrift. Ook al bestaat een melange uit 100% Arabicabonen, dan zegt dat dus nog niets over de kwaliteit!

Het is goed mogelijk dat je bij laaggeprijsde melanges veel onaangename bitters en zuren in je koffie gaat proeven.

Waarom zou je de speciale Arabica koffiebonen van de Caffè New York Extra 1000g moeten proberen?

Caffè New York Extra 1000g bestaat uit 100% Arabica koffiebonen van de allerhoogste kwaliteit. Hiervan bestaat een klein percentage zelfs uit de exclusieve Jamaica Blue Mountain bonen.

Niet voor niets werd Caffè New York Extra koffiebonen een tijdje geleden winnaar in de espresso test. Lees hier alles over de ambachtelijke koffiebranderij Caffè New York.

Belangrijk feit waar jij als koffieliefhebber direct voordeel van hebt: Caffè New York stopt geen geld in dure reclame, wél in goede koffiebonen.

De Caffè New York Extra melange is uitermate geschikt voor wie van een zachte, geconcentreerde romige espresso houdt. Onder andere de Blue Mountain bonen zorgen voor een onvergetelijke indruk. Een zachte afdronk is gegarandeerd.

Ben je er aan toe om je espresso een nieuwe smaaksensatie te geven? Dan raad ik je aan deze koffie te proberen. Eventueel ook te verkrijgen in een proefpakket of als 250 gram kleinverpakking.

Extra informatie

Karakter

zacht en rond / dolce

Geschikt voor

Espressomachine met losse of ingebouwde bonenmaler en Volautomaten

Verpakking

1000 gram

Andere suggesties…