Proefpakket Koffiebonen van Testwinnaar Caffè New York

 

 31,25  28,95 incl. btw

Bestel dit proefpakket koffiebonen en maak kennis met testwinnaar Caffè New York. Italiaanse superieure kwaliteit koffiebonen. Pittige, mild pittige of bijzonder zachte koffie? Proef thuis rustig wat jij de lekkerste koffie vindt!

Op voorraad

Aantal:

Beschrijving

Met dit proefpakket koffiebonen ontdek je thuis jouw favoriete koffiebonen.

Kiezen uit allemaal lekkere Italiaanse koffiebonen is erg lastig! Daarom dit proefpakket koffiebonen. Er is zoveel keuze aan bonen, dat het lastig is om de juiste te kiezen. Misschien ben je al lang op zoek en mis je toch ‘iets’ in je huidige koffiebonen?

Dat komt omdat er echt héél véél kwaliteitsverschil zit in de diverse merken koffiebonen. Het is zonde als je een goede machine hebt staan en de espresso, cappuccino of latte macchiato stelt je teleur. Kortom je hebt de lekkerste koffiebonen nog niet gevonden.

Ik durf te beweren dat Caffè New York echt indruk op je gaat maken!

Om je kennis te laten maken met hoogwaardige koffiebonen heb ik dit proefpakket koffiebonen voor je samengesteld. En om het nog verleidelijker te maken heb ik er ook nog een mooi prijsje van gemaakt 😉

Het pakket bestaat uit de volgende koffiemelanges:

Ambachtelijke koffiebranderij Caffè New York uit Toscane is nog vrij onbekend

Ontdek ook dat er achter de wereld van de bekende commerciële koffiemerken heel wat moois schuil gaat. Caffè New York is daar een goed voorbeeld van. Het is een klein ambachtelijk familiebedrijf uit Toscane. Nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar wel bij steeds meer kritische koffieliefhebbers.

Het merk is ook nog vrij onbekend omdat het niet te koop is bij bijvoorbeeld de supermarkt.

Wat vinden anderen van de koffie van Caffè New York?

Gelukkig weten steeds meer liefhebbers de espressobonen van deze koffiebranderij te waarderen! Je leest hun ervaringen bij de reviews. Wellicht staat jouw ervaring hier binnenkort ook bij?

Er is ook nog meer informatie over de Italiaanse koffiebranderij Caffè New York, winnaar van de espresso-test.

Bestel ook een proefpakket koffiebonen van Caffè New York. Zo weet je zeker dat je de lekkerste Italiaanse koffiebonen in huis haalt. Thuis kun je diverse melanges uitproberen en kijken welke jij de lekkerste koffiebonen vindt.

Bestel het proefpakket koffiebonen met 100% tevredenheidsgarantie!

Ben je dus op zoek bent naar de lekkerste koffiebonen, dan is dit proefpakket écht een aanrader! En ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan krijg je uiteraard direct je geld terug.

Als je op werkdagen het proefpakket koffiebonen vóór 17.00 bestelt, kun je de volgende dag al genieten van Caffè New York.

Extra informatie

Geschikt voor

Espressomachine met losse of ingebouwde bonenmaler en Volautomaten

Karakter

prettig pittig / forte, medium / mezzo, zacht en rond / dolce

Andere suggesties…