Bialetti Venus 6 kops percolator inductie | RVS | alle warmtebronnen

 

 27,50 incl. btw

Combineer de 6 kops Bialetti Venus Inductie percolator met de koffie van testwinnaar Caffè New York uit Toscane. Italiaanse koffie op zijn puurst!

Slechts 3 resterend op voorraad

Aantal:

Beschrijving

Prachtige Italiaanse percolator inductie uitvoering.
Bialetti Venus 6 kops voor échte Italiaanse koffie thuis!

(ook als 4 kops Bialletti Venus leverbaar)

Deze Bialetti Venus percolator inductie 6 kops uitvoering is onmisbaar voor talloze Italiaanse gezinnen. Dacht jij dat zo’n beetje alle Italianen een prachtig espresso apparaat thuis hebben staan? Dan heb je het gelukkig mis…

Italianen zijn weliswaar échte fijnproevers en geven graag geld uit voor lekker eten en drinken. Maar waarom duur doen als het ook goedkoop kan?

Daarom kiezen de meeste Italianen voor een Bialetti percolator. Ook wel espressopotje of Italiaans koffiepotje genoemd.

Voor wie is de Bialetti Venus Inductie 6 kops percolator geschikt?

Voor een gering bedrag koop je deze Bialetti Venus Inductie 6 kops uitvoering. Ideaal voor 4 redelijk ruime koppen – of voor 6 kleine Italiaanse espressokopjes.

Is deze net iets te groot voor je, bestel dan de 4 kops Bialetti Venus percolator.

Zoals de naam al aangeeft is de Bialetti Venus perfect geschikt voor koffie zetten op inductie. Maar is daarnaast ook voor gas, electra, keramisch en halogeen geschikt.

De 6 kops Bialetti inductie percolator is gemaakt van een mooie kwaliteit RVS. Het glanzende RVS in combinatie met de elegante vormgeving ziet er echt fantastisch uit!

Welke koffie moet ik gebruiken?

Maar om thuis ook échte Italiaanse koffie te maken, gebruik je uiteraard alleen Italiaanse koffie van de allerhoogste kwaliteit. Die van Caffè New York natuurlijk. Succes gegarandeerd! U kent dit merk nog niet?

Dat komt omdat Caffè New York niet in de supermarkt, maar wel bij gespecialiseerde koffiewinkels en webwinkels te krijgen is. Caffè New York werd in Duitsland trouwens al winnaar van de espresso test!

Waarom de 6 kops Bialetti Venus RVS percolator inductie bij KoffieKwaliteit.nl bestellen?

  • niet tevreden? 100% geld terug garantie
  • de laagste prijs die je op het internet kunt vinden
  • omdat je hier ook de lekkerste koffie voor de Bialetti percolator kunt krijgen 😋.

Ik wens je alvast veel plezier met de 6 kops Bialetti Venus Percolator Inductie. Je gaat nu ècht koffie drinken op zijn Italiaans.