Bialetti Venus 6 kops percolator inductie | RVS | Nieuwste model

 

 34,50 incl. btw

Combineer de 6 kops Bialetti Venus Inductie percolator met de koffie van testwinnaar Caffè New York uit Toscane. Italiaanse koffie op zijn puurst!

Op voorraad

Aantal:

Beschrijving

Prachtige Italiaanse percolator inductie uitvoering.
Bialetti Venus 6 kops voor échte Italiaanse koffie thuis!

(ook als 4 kops Bialletti Venus leverbaar)

Deze Bialetti Venus percolator inductie 6 kops uitvoering is onmisbaar voor talloze Italiaanse gezinnen. Dacht jij dat zo’n beetje alle Italianen een prachtig espresso apparaat thuis hebben staan? Dan heb je het gelukkig mis…

Italianen zijn weliswaar échte fijnproevers en geven graag geld uit voor lekker eten en drinken. Maar waarom duur doen als het ook goedkoop kan?

Daarom kiezen de meeste Italianen voor een Bialetti percolator. Ook wel espressopotje of Italiaans koffiepotje genoemd.

Eind 2019 is dit model nog weer een beetje tijdlozer en fraaier geworden!

Voor wie is de Bialetti Venus Inductie 6 kops percolator geschikt?

Voor een gering bedrag koop je deze Bialetti Venus Inductie 6 kops uitvoering. Ideaal voor 4 redelijk ruime koppen – of voor 6 kleine Italiaanse espressokopjes. De inhoud is 270 ml.

Is deze net iets te groot voor je, bestel dan de 4 kops Bialetti Venus percolator.

Zoals de naam al aangeeft is de Bialetti Venus perfect geschikt voor koffie zetten op inductie*. Maar is daarnaast ook voor gas, electra, keramisch en halogeen geschikt.

———–

* LET OP! De doorsnede van de bodem van deze Bialetti Venus is 10,5 cm. Om zeker te weten dat deze percolator van Bialetti ook op jouw inductiekookplaat werkt pak je de gebruiksaanwijzing van je kookplaat er bij. Bij sommige inductieplaten moet de bodem van een pan een minimale afmeting hebben van bijv. 12 cm om te werken.

Vraagt jouw inductiekookplaat om een grotere afmeting dan 10,5 cm en wil je toch met de Bialetti Venus koffie zetten. Overweeg dan een zogenaamd adapterplaatje (met de minimale vereiste afmeting) te kopen. Onder meer verkrijgbaar bij Bol.com.

———–

De 6 kops Bialetti inductie percolator is gemaakt van een mooie kwaliteit RVS. Het glanzende RVS in combinatie met de elegante vormgeving ziet er echt fantastisch uit!

Welke koffie moet ik gebruiken?

Maar om thuis ook échte Italiaanse koffie te maken, gebruik je uiteraard alleen Italiaanse koffie van de allerhoogste kwaliteit. Die van Caffè New York natuurlijk. Succes gegarandeerd! U kent dit merk nog niet?

Dat komt omdat Caffè New York niet in de supermarkt, maar wel bij gespecialiseerde koffiewinkels en webwinkels te krijgen is. Caffè New York werd in Duitsland trouwens al winnaar van de espresso test!

Waarom de 6 kops Bialetti Venus RVS percolator inductie bij KoffieKwaliteit.nl bestellen?

  • niet tevreden? 100% geld terug garantie
  • je koopt hier het allernieuwste model
  • de laagste prijs die je op het internet kunt vinden
  • omdat je hier ook de lekkerste koffie voor de Bialetti percolator kunt krijgen ?.

Ik wens je alvast veel plezier met de 6 kops Bialetti Venus Percolator Inductie. Je gaat nu ècht koffie drinken op zijn Italiaans.