Koffiebonenmaler Demoka M203 – RVS koffiemolen – 2 jr garantie

 

 249,00 incl. btw

Een koffiebonenmaler van Demoka is de beste investering op koffiegebied. Altijd versgemalen koffie. RVS compact en mooi. 2 Jaar garantie en de beste prijs!
Nu niet op voorraad, maar uiteraard beschikbaar via nabestelling. Hou rekening met 3 – 4 werkdagen levertijd.

Uitverkocht

Productcategorie .

Beschrijving

Deze koffiebonenmaler, ook wel koffiemolen genoemd, is de succesvolle M-203 van Demoka.

Een koffiemolen of koffiebonenmaler is eigenlijk een must voor wie de perfecte espresso koffie of cappuccino wil maken. Door zelf je koffiebonen te malen is de smaak en geurbeleving van de espresso / koffie nog intenser.

Bovendien kan de espressoliefhebber de perfecte doorlooptijd realiseren door de maalgraad aan te passen. Zo krijg je de perfecte extractie en dus de perfecte espresso. Overweeg je een koffiemolen te kopen? Ben je toe aan een nieuwe stap in je koffiebeleving? Lees dan verder…

Waarom zou je investeren in een goede koffiemolen?

 • Je hebt al een mooi espresso apparaat, maar bent nog niet tevreden bent over de kwaliteit van je espresso / koffie?
 • omdat je blij wordt van het aroma van versgemalen koffiebonen!
 • omdat gemalen koffie al naar 2 uur zijn fijne aroma’s kwijtraakt. Vers malen is dus eigenlijk een must.
 • misschien teleurgesteld in het resultaat van handbediende koffiemolens. Het maalsel is niet mooi egaal?
 • is je huidige koffiemolen vaak kapot of slijten je maalschijven (veel te) snel. Onnodige onkosten en ergernis dus.

Waarom zou je de koffiebonenmaler M203 van Demoka willen?

Demoka durft het ten eerste aan om 24 maanden garantie te geven. Dat zegt wat over de kwaliteit! De kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid blijkt verder uit het volgende:

 • je kunt traploos de maalgraad van de koffiebonen instellen. Zo kun je de perfecte doorlooptijd van je espresso realiseren
 • door je portafilter tegen de schakelaar te houden start het koffiebonen malen automatisch. Laat je portafilter los en het malen stopt. Je moet natuurlijk wel even wennen aan wat voor jou de ideale maaltijd is. Maar dat heb je na een paar keer al door.
 • de maalschijven zijn van gehard staal, geheel vlak met een doorsnee van 49 mm. Hierdoor weet je zeker dat je een mooi egaal koffiemaalsel krijgt.
 • bovendien zorgt het gehard staal er voor dat je langdurig plezier hebt van deze koffiebonenmaler. Als de maalschijven van een mindere kwaliteit zijn, slijten ze snel en ben je weer geld kwijt voor nieuwe maalschijven.
 • het zou kunnen gebeuren dat er bijvoorbeeld een steentje tussen je koffiebonen zit. Dan zou de koffiemolen kunnen blokkeren. Geen probleem voor de Demoka. Deze is namelijk voorzien van een zekering, waardoor de motor niet kan doorbranden.
 • het uitgekiende maalsysteem voorkomt dat de koffiebonen worden verhit. Geroosterd waren ze immers al 😉
 • door zijn compacte afmetingen van 33 x 11,5 x 22 cm(h x b x d) is er altijd wel een plekje te vinden op het aanrecht.
 • concurrerende prijs. Ja, je zult zeker goedkopere koffiemolens kunnen vinden. Maar bieden ze hetzelfde als hierboven beschreven? En er zijn ook duurdere! Voor de echte professional zeker interessant. Maar neem van mij aan dat je met de Demoka koffiemolen uiterst tevreden zult zijn!
 • ik had de 24 maanden garantie al genoemd. Maar zou er toch onverhoopt iets kapot gaan, dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Ook goed te weten dat de reparatie in Nederland plaatsvindt. Nooit langer wachten dan strict noodzakelijk dus.
 • ik vind het de beste bonenmaler in zijn klasse.
 • mocht je toch nog twijfelen. Kijk rustig eens rond op het internet naar ervaringen van anderen met de Demoka.

Bijna vergeten…door zijn tijdloze RVS behuizing en mooie compacte bouw is ie ook nog eens erg mooi! De prijs is inclusief verzendkosten. Dit mooie apparaat zul je nergens anders voordeliger vinden!

Kortom een goede investering, waar je dagelijks plezier aan zult beleven.

De levertijd van deze koffiebonenmaler is 3 – 4 werkdagen.

P.S. Investeren in een bonenmaler is alleen zinvol als je gaat werken met de beste koffiebonen. Start daarom eens met het Caffè New York bonen proefpakket. Dat heeft al vele 1000-den koffieliefhebbers fan gemaakt van deze waanzinnig lekkere Italiaanse koffie.

Andere suggesties…