Bialetti Venus Inductie 4 kops percolator | NIEUW MODEL

 

 29,50 incl. btw

Combineer de Bialetti Venus Inductie 4 kops percolator met de koffie van testwinnaar Caffè New York uit Toscane. Italiaanse koffie op zijn puurst!

Op voorraad

Aantal:

Beschrijving

Bialetti Venus Inductie voor échte Italiaanse koffie thuis!

Deze Bialetti percolator  is onmisbaar voor talloze Italiaanse gezinnen. Dacht jij dat zo’n beetje alle Italianen een mooi duur blinkend espresso apparaat thuis hebben staan? Dan heb je het gelukkig mis.

Italianen zijn weliswaar échte fijnproevers en geven graag geld uit voor lekker eten en drinken. Maar waarom duur doen als het ook goedkoop kan.

Daarom kiezen de meeste Italianen voor de Bialetti percolator. Ook wel espressopotje of Italiaans koffiepotje genoemd.

In 2020 is dit model weer opnieuw gerestyled en nóg mooier geworden.

Voor wie is de Bialetti Venus Inductie 4 kops percolator geschikt?

Voor een gering bedrag koop u deze Bialetti Venus Inductie 4 kops uitvoering. Ideaal voor 3 ruime koppen – of voor 4 wat kleinere kopjes espresso.

Zoals de naam al aangeeft is de Bialetti Venus perfect geschikt voor koffie zetten op inductie. Maar is daarnaast ook voor gas, electra en halogeen geschikt.

De Bialetti Venus is gemaakt van een mooie kwaliteit RVS. Het glanzende RVS in combinatie met de elegante vormgeving ziet er echt fantastisch uit!

Is er ook een kleinere Bialetti Venus voor inductie?

Ja en nee…Er is wel een 2-kops versie, maar deze is niet geschikt voor inductie. De 4 kops uitvoering is de kleinste variant van de Bialetti Venus RVS serie die geschikt is voor inductie.

Dat heeft te maken met de afmetingen van de inductieplaat. Die heeft namelijk een minimaal oppervlak nodig om te kunnen werken.

Welke koffie moet ik gebruiken?

Maar om thuis ook échte Italiaanse koffie te maken, gebruik je uiteraard alleen Italiaanse koffie van de allerhoogste kwaliteit. Die van Caffè New York natuurlijk. Succes gegarandeerd! U kent dit merk nog niet?

Dat komt omdat Caffè New York niet in de supermarkt, maar wel bij gespecialiseerde koffiewinkels en webwinkels te krijgen is. Caffè New York werd in Duitsland trouwens al winnaar van de espresso test!

Waarom de New Bialetti Venus RVS inductie bij KoffieKwaliteit.nl bestellen?

  • niet tevreden? 100% geld terug garantie
  • je koopt het nieuwste model
  • de laagste prijs die je op het internet kunt vinden
  • omdat je hier ook de lekkerste koffie voor de Bialetti percolator kunt krijgen 🙂

Ik wens je alvast veel plezier met de Bialetti Venus Inductie en koffie drinken op zijn Italiaans.