Bialetti Moka Express 3 kops percolator

 

 21,50 incl. btw

Combineer de Bialetti Moka Express 3 kops percolator met de koffie van testwinnaar Caffé New York uit Toscane. Italiaanse koffie op zijn puurst!

Op voorraad

Aantal:

Beschrijving

Met de Bialetti Moka Express 3 kops percolator maak je je koffie precies zoals de Italianen!

De Bialetti Moka Express 3 kops vind je zo’n beetje bij alle Italianen thuis staan. En dan niet eén variant, maar meestal meerdere. Bijvoorbeeld deze uitvoering voor 3 kopjes espresso en een 6 kops mokkapotje als je wat gasten krijgt.

Italianen zijn échte fijnproevers en geven graag geld uit aan goede ingrediënten en lekkere koffie en wijn. Maar waarom duur doen als het ook goedkoop kan?

Daarom kiezen verreweg de meesten voor de traditionele Bialetti Moka Express. Ze worden ook wel mokkapot genoemd en zijn vaak al generaties lang in de familie.

Voor wie is de Bialetti Moka Express percolator bedoeld?

Deze Bialetti Moka Express 3 uitvoering is de instapper en voor een paar tientjes te koop. Ideaal voor 1 a anderhalf  ‘normale’ kopjes koffie of voor 3 hele kleine kopjes espresso koffie.

De inhoud van dit espressopotje is 130 ml.

Lijkt je dat wat te weinig, dan heb ik ook een grotere 6 kops Bialetti Express.
De inhoud daarvan is 270 ml.

Is de Bialetti Moka Express 3 kops geschikt voor inductie?

Nee, deze helaas niet. Maar geen probleem, want Bialetti voor inductie heb ik ook in het assortiment. Dat is namelijk de Bialetti Venus Inductie. Deze is geschikt voor inductie, maar kan ook gewoon op het gas en ook geschikt voor alle andere elektrische warmtebronnen.

Wat is de beste koffie voor de Bialetti?

Om thuis ook échte Italiaanse koffie te maken gebruik je natuurlijk alleen Italiaanse koffie van de allerhoogste kwaliteit. Die van Caffè New York natuurlijk. Succes gegarandeerd! Je kent dit merk nog niet?

Dat komt omdat Caffè New York niet in de supermarkt, maar wel bij gespecialiseerde koffiewinkels en webwinkels te krijgen is. Caffè New York werd in Duitsland trouwens al winnaar van de espresso test!

Hoe zet je de lekkerste koffie met de Bialetti percolator?

Allereerst zorg je dus voor koffie waarmee je geen bittere of zure smaakjes krijgt. Ik heb een handleiding geschreven waarmee je de lekkerste Italiaanse percolator koffie zet!

Je vindt deze via deze link: Hoe zet je de lekkerste koffie met de percolator.
>> Overigens krijg je deze link automatisch toegestuurd als je bij mij een Bialetti bestelt. Zo is de handleiding altijd makkelijk vindbaar.

Waarom zou je de Bialetti Moka Express 3 kops bij KoffieKwaliteit.nl bestellen?

  • niet tevreden? 100% geld terug garantie
  • de laagste prijs die je op het internet kunt vinden
  • omdat je hier ook de lekkerste koffie voor de Bialetti percolator kunt krijgen 🙂

Ik wens je alvast veel plezier met koffie drinken op zijn Italiaans.

Andere suggesties…