Moka Maling Bonini voor Bialetti Percolator én Espressomachine 250 g

 

 4,45 incl. btw

Deze moka maling afkomstig uit Florence, het hart van Toscane, laat je échte Italiaanse koffie beleven. Zet thuis koffie zoals ook de meeste Italianen dat doen. Lekker puur of met wat (evt opgeklopte) melk.

Op voorraad

Aantal:

Beschrijving

De moka maling is een speciale koffie voor Italiaans koffie zetten met de moka, percolator, Bialetti en espressomachine!

De moka maling vind je in de voorraadkast bij de meeste Italiaanse huishoudens. Ze gebruiken een moka-espressopotje om iedere dag lekkere koffie te zetten. Zo krijg je erg lekkere échte Italiaanse koffie.

Een moka wordt ook wel caffettiere – cafetiera – percolator – espressopotje genoemd. Het meest bekende model is de Bialetti Moka Express.

Bekijk hier de tips over hoe je de lekkerste koffie kunt zetten/espresso kunt maken met de percolator – espressopotje

Wat is het verschil tussen de moka maling van Bonini en die van Caffè New York?

Eerlijk is eerlijk, de melange van Caffè New York bevat kwalitatief wat betere bonen. Daarom is deze iets duurder en de smaak net wat zachter. Maar misschien hou jij juist van pittige koffie? Dan zal de gemalen koffie van Caffè Bonini waarschijnlijk je favoriet worden.

Lastig kiezen? Probeer ze gewoon allebei rustig thuis uit en ontdek welke jij het lekkerste vindt.

Wist je dat deze koffiemaling ook perfect werkt in je espresso-machine?

Bijzonder is dat de maalgraad van deze koffie ook geschikt is voor traditionele espresso-apparaten. Dan bedoel is dus de machines met een portafilter. De portafiltermachine wordt ook vaak wel – maar eigenlijk ten onrechte – een pistonmachine genoemd.

Klik op de link als je meer wilt weten hoe je échte Italiaanse espresso moet bereiden met je espresso-machine?

Dus of je nu koffie zet met de moka of met een espressomachine, met deze moka maling krijg je die échte Italiaanse smaak in je kopje. Écht eens proberen!

Zelfs geschikt voor een koffiezetapparaat voor filterkoffie!

En ik heb nog meer nieuws! Voor de gein heb ik deze koffie ook op een filter koffiezetapparaat uitgeprobeerd. Tot mijn grote verbazing kun je deze gemalen koffie ook prima voor je ‘gewone’ filterkoffie apparaat gebruiken. Succes gegarandeerd!

 

 

Extra informatie

Karakter

prettig pittig, medium / mild

Geschikt voor

Bialetti percolator | caffettiere | moka | espressopotje, Koffiezetapparaat – snelfiltermaling

Verpakking

250 gram

Andere suggesties…