Percolator moka aanbieding – 5 x 250 g – Caffè New York

 

 30,95 incl. btw

Probeer nu deze Koffie voor Moka aanbieding. Italiaanse koffie voor de moka, cafetiera of filterkoffie. Uit eigen import van testwinnaar Caffé New York.

Op voorraad

Aantal:

Beschrijving

Koffie voor moka aanbieding van testwinnaar Caffe New York uit Toscane. Profiteer van extra aantrekkelijk geprijsde topkwaliteit moka koffie.

Koffie voor moka, percolator, cafetiere én voor filterkoffie

koffie voor mokaDeze koffie is speciaal bedoeld voor de moka. De moka wordt ook wel caffettiere, cafetiera of Italiaans espressopotje genoemd. Maar zet er filterkoffie mee en je geniet van koffie met een pittig Italiaans karakter.

De meeste Italianen zetten trouwens thuis espresso met de moka. Zo krijg je met een simpel apparaat thuis toch lekkere Italiaanse koffie.

Bekijk hier de handleiding met handige tips over hoe je met de moka lekkere koffie kunt zetten/espresso kunt maken. Zodra je deze tips toepast, zul je merken dat je het kwaliteitsverschil in koffie goed gaat proeven.

Maar ook als je zelf water kookt en handmatig opschenkt in een koffiefilter is deze koffie zeer aan te bevelen. Helaas grijpen nog veel mensen naar de bekende koffiemerken. Jammer, want juist de Italianen zijn specialisten in het koffiebranden.

Als je eenmaal aan deze kwaliteit bent gewend bent wil je niet anders! Je krijgt met deze gemalen koffie in combinatie met de Nederlandse manier van koffiezetten een verrassend Italiaanse accent.

Verwen daarom jezelf maar ook anderen met deze koffie voor moka percolator, cafetiere én voor filterkoffie.

Lees hier alles over de koffiebranderij Caffè New York uit Toscane, Italië.

P.S. Deze koffie wordt vanaf nu geleverd in rode verpakking en vervangt de donkerbruine verpakking.

 

Extra informatie

Geschikt voor

Bialetti percolator | caffettiere | moka | espressopotje, Koffiezetapparaat – snelfiltermaling

Karakter

prettig pittig / forte, medium / mezzo