Toont alle 4 resultaten

voor Espressomachine

Iedere espressomaling hier is perfect geschikt voor espressomachines.

Ben je op zoek naar gemalen koffie voor je espressomachine? om èchte Italiaanse espresso, latte macchiato en cappuccino te maken?

Dan hoef je ècht niet verder te zoeken.

Wat maakt deze Italiaanse gemalen koffie voor espressomachine nou zo uniek?

De eer daarvoor verdient de Italiaanse koffiebranderij Caffè New York. Deze koffiebranderij is een kleine ambachtelijk familiebedrijf.

Het begint natuurlijk met de inkoop van de beste koffiebonen.  Maar ze weten ook al sinds 1930 hoe je de beste melanges maakt. Vervolgens zit er ook heel veel kennis en ervaring in het roosterproces.

Met hun espresso-maling maak je thuis gegarandeerd super lekkere Italiaanse koffie.

Welke gemalen koffie moet je nou kiezen?

Zeer populair is de 2 x 250 gram espressomaling. Deze is vol van smaak met een pittig karakter.

Caffè New York gemalen espresso koffie. Espressomaling Verpakt in 2 x 250 gram voordeelverpakking.

Ben je meer een liefhebber van wat zachtere koffie? Dan is de 100% Arabicamaling zeker aan te bevelen.

Zit bovendien in een erg mooi blik. Dat blik is een fantastische manier om je  koffie lucht- en lichtdicht te verpakken.

Caffè New York 100% arabica 250 g espresso koffie gemalen. Deze espressomaling is ook als 12 x 250 gram voordeelverpakking leverbaar. Voor espressomachine en Bialetti percolator.

Wat vinden anderen van deze espressomaling?

Niet alleen ik ben enthousiast, maar vooral ook vele andere eigenaren van espressomachines. Een paar van hun ervaringen zijn deze:

“De Lekkerste”Koffie

Caffe New York is de lekkerste koffie.Voor een cappuccino of espresso is dit een koffie met een geweldige smaak die na het drinken ervan nog lang blijft hangen. Ook de bestelling gaat vlot. Altijd de volgende dag in huis.

Henk D.

Caffé New York – Espressomaling

Zoals altijd, snel en goed verpakt geleverd. Prima maling welke voor een uiterst prettige espresso zorgt, voor deze prijs zeker een aanrader!

Sander E.

De optimale maalgraad en uitgekiende branding staan garant voor perfecte espresso, gewone koffie én cappuccino.

Bestel vandaag nog en ga morgen genieten! En je weet: mocht je nou toch niet tevreden zijn, dan krijg je altijd het aankoopbedrag terugbetaald.