Toont alle 4 resultaten

voor Espressomachine

Iedere espressomaling die je hier ziet is perfect geschikt voor espressomachines.

Ben je de trotse bezitter van een espressomachine? En ben je op zoek naar gemalen koffie om èchte Italiaanse espresso, latte macchiato en cappuccino te maken?

Dan hoef je ècht niet verder te zoeken.

Wat maakt deze espressomaling(en) nou zo uniek?

De eer daarvoor verdient de Italiaanse koffiebranderij Caffè New York. Deze koffiebranderij is een kleine ambachtelijk familiebedrijf.

Het begint natuurlijk met de inkoop van de beste koffiebonen.  Maar ze weten ook al sinds 1930 hoe je de beste melanges maakt. Vervolgens zit er ook heel veel kennis en ervaring in het roosterproces.

Met hun espresso-maling maak je thuis gegarandeerd super lekkere Italiaanse koffie.

Wat vinden anderen van deze espressomalingen?

Niet alleen ik ben enthousiast, maar vooral ook vele andere eigenaren van espressomachines. Een paar van hun ervaringen zijn deze:

“De Lekkerste”Koffie

Cafe New York is de lekkerste koffie.Voor een cappuccino of espresso is dit een koffie met een geweldige smaak die na het drinken ervan nog lang blijft hangen. Ook de bestelling gaat vlot. Altijd de volgende dag in huis.

Henk D.

Caffé New York – Espressomaling

Zoals altijd, snel en goed verpakt geleverd. Prima maling welke voor een uiterst prettige espresso zorgt, voor deze prijs zeker een aanrader!

Sander E.

De optimale maalgraad en uitgekiende branding staan garant voor perfecte espresso, gewone koffie én cappuccino.

Bestel vandaag nog en ga morgen genieten! En je weet: mocht je nou toch niet tevreden zijn, dan krijg je altijd het aankoopbedrag terugbetaald.