Gemalen espresso koffie (espressomaling) Caffè New York 500 g

 

 12,75 incl. btw

Gemalen espresso koffie van Arabicabonen en Robustabonen zorgt voor Italiaans temperament in uw kopje. Deze espresso maling geeft een indrukwekkende crema.

Op voorraad

Aantal:

Beschrijving

Met deze gemalen espresso koffie uit het hart van Italië  proef je échte Italiaanse espresso en cappuccino!

Deze gemalen espresso koffie is geschikt voor iedereen die zijn koffie maakt met een espresso-apparaat of percolator.

De uitgekiende melange van Robusta en Arabicabonen zorgt voor Italiaans temperament in je kopje espresso of cappuccino. Deze espressomaling zorgt bovendien voor een indrukwekkende crema.

Hoe maak je de lekkerste espresso koffie?

Met een beetje geduld en door te experimenteren krijg je de perfecte Italiaanse koffie. Wees dus niet teleurgesteld als het eerste kopje niet is wat je verwacht. Dit ligt niet aan de kwaliteit van deze koffie 😉

Misschien kocht je voorheen een andere merk. Dan kan het zijn dat je weer de juiste balans moet vinden tussen aandrukkracht en hoeveelheid gemalen espresso koffie. Bij de verschillende merken zal namelijk de maling en melange enigszins verschillen.

De juiste balans gevonden? Dan zal de koffie zeker lekkerder zijn dan je gewend was. Caffè New York is nog niet zo bekend, maar neem van mij aan dat je de beste Italiaanse espressomaling in huis haalt!

Deze espressomaling is de gemalen versie van de Caffè New York extra R bonen.

Meer weten over échte Italiaanse espresso bereiden? Bezoek dan zeker de pagina over hoe je de perfecte espresso moet maken. Maar je mag me ook altijd bellen of mailen. Ik help je graag!

Lees hier alles over de koffiebranderij Caffè New York.

Extra informatie

Karakter

prettig pittig, medium / mild

Geschikt voor

Espressomachine zonder bonenmaler, Bialetti percolator | caffettiere | moka | espressopotje

Verpakking

250 gram

Andere suggesties…