Korting tijdens Fairtrade week mei 2017 – 6 t/m 14 mei

Wil jij ook graag genieten van lekkere Fairtrade koffie? Dan bof je! Tijdens de Fairtrade week mei 2017 krijg je namelijk een aantrekkelijke korting op ons hele Fairtrade koffieassortiment. Wees er snel bij!

Tijdens de Fairtrade week mei 2017 geniet je korting op het gehele Fairtrade koffie assortiment.
Fairtrade week mei 2017

Fairtrade week mei 2017: Wat vieren we?

Goed nieuws; elk jaar kopen we met zijn allen meer Fairtrade producten. En dat mag gevierd worden! Want dankzij mensen zoals jij kunnen steeds meer hardwerkende (koffie)boeren in ontwikkelingslanden werken aan een beter bestaan. De Fairtrade week is er ook ter verdere promotie van Fairtrade producten. Het belang van eerlijke handel wordt extra onder de aandacht gebracht. In heel Nederland vinden er tal van acties plaats waarbij ook diverse Fairtrade producten in de aanbieding zijn.

Een betere wereld begint bij een kopje Fairtrade koffie!

Met één kopje Fairtrade koffie verandert er natuurlijk weinig, daarom is het belangrijk dat íedereen kiest voor deze eerlijke koffie. Buiten de deur, maar zeker ook thuis! Dan maken we met zijn állen een groot verschil. Want met jouw keuze voor deze koffie steun je koffieboeren om bijvoorbeeld de effecten van klimaatverandering tegen te gaan. Dit gebeurt met de hulp van Fairtrade via trainingen en bos behoud projecten. Zo kunnen de koffieboeren voldoende goede koffie blijven oogsten. Met dit in gedachte geniet ook jij toch extra van je koffie!?

Hoe vieren we de Fairtrade week bij KoffieKwaliteit.nl?

Omdat Koffiekwaliteit ook graag haar steentje bijdraagt, geven we je tijdens de Fairtrade week mei 2017 graag 10% korting. De korting is geldig van 6 tot en met 14 mei 2017 en geldt op álle Fairtrade koffiebonen, Fairtrade gemalen koffie en Fairtrade koffiecups. Dubbel genieten dus!

Kortingscode: fairtrade2017

Bestel voordelig heerlijke Fair Trade koffie >

Wil je meer weten over Fairtrade koffie, lees dan ook:

Fairtrade koffie, wat is dat nou eigenlijk?

Is Max Havelaar koffie hetzelfde als Fairtrade koffie?

Wat vind jij hiervan?

Gratis verzending van je koffie al vanaf € 55

Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, volgende dag bezorgd

Niet tevreden? Altijd je geld terug!