Uitgebreide koffiebonen test door Feinschmecker onthult testwinnaar!

Maar liefst 26 koffiebranderijen uit Italië, Portugal, Zwitserland en Duitsland namen deel aan de espresso test.

Bestel nu de beste koffiebonen uit de test  > >

Met de beste koffiebonen uit Italië maak je gegarandeerd de beste Italiaanse Espresso en Cappuccino

Italiaanse koffiebonen van Caffè New garanderen authentieke espresso en cappuccino. Kwamen als beste koffiebonen uit de test!


Feinschmecker mag gezien worden als een van de meest toonaangevende bladen van Europa. Aan deze espresso test deden ook bekende koffiebranderijen mee als Illy en Segafredo. De jury bestond onder andere uit koffie importeurs, gastronomen, en een specialist in espresso-apparaten.

De vertaling van de samenvatting over wat de vakjury oordeelde over Caffè New York (vertaling van de 1e kolom van het onderstaande artikel espressotest):

1e plaats voor Caffè New York, Italië. Melange van verschillende koffiesoorten. Fijne, hazelnootbruine crema van een lang aanhoudende consistentie.

In de geur zitten aroma’s van chocolade en cacao. Geprezen werd de uitgebalanceerde, volle smaak met nuances van bittere chocolade, kardemon en nootachtige elementen, met bovendien een elegante lichte afdronk.  Oordeel van een van de juryleden: “een perfecte koffie, helemaal te gek”.

Hier lees je de resultaten van de Espresso Test. Hier worden koffiebonen beoordeeld door koffie-experts. De test werd georganiseerd door het culinaire blad "Feinschmecker".
(dubbel) klik om de espresso test te vergroten

Natuurlijk zegt een test door andere koffieliefhebbers en koffie experts niet alles…

De beste espresso tester ben je natuurlijk nog altijd zelf. Maar wat is dan wel het belang van deze test? Het blijkt dat veel espresso- en cappuccino liefhebbers helaas nog onbekend zijn met Caffè New York. En iets kopen dat we niet kennen, doen we niet zo snel…!

Deze koffiebonen test is bedoeld om aan te geven dat Caffè New York misschien niet zo bekend is, maar wel koffiebonen van de allerhoogste kwaliteit levert. Kwaliteit, ook gewaardeerd door experts dus. Bedoeld voor iedereen die gaat voor authentieke Italiaanse espresso, cappuccino en latte macchiato.

Bedenk daarbij dat de prijs die je betaalt voor deze koffiebonen niet wordt bepaald door hoge reclame- en andere marketinguitgaven, maar voornamelijk door de inkoop van de allerbeste koffiebonen.

Bestel ook de Italiaanse gemalen koffie of koffiebonen van espresso test winnaar Caffè New York

Caffè New York, een ambachtelijke koffiebranderij in het mooie Toscane. Een bezoek is in overleg altijd mogelijk en erg leuk!
Wil je de koffiebranderij van Caffè New York bezoeken? Stuur me een berichtje en ik regel het graag voor je!

Misschien is het leuk om te starten met een voordelig proefpakket koffiebonen?

P.S. Deel deze informatie over de beste koffiebonen test en maak er ook anderen blij mee. Alvast hartelijk bedankt!