Latte Macchiato Glazen met stijlvol Caffè New York logo

 

 3,50 incl. btw

Latte Macchiato glazen met prachtig Italiaans Caffè New York logo. Hitte- en vaatwasserbestendig. Zo zie je de koffie en opgeschuimde melk nóg mooier. Voor de prijs hoef je het niet te laten toch?

Slechts 12 resterend op voorraad

Aantal:

Beschrijving

Zoek je Latte Macchiato glazen die niet alleen mooi, maar ook kwalitatief bijzonder goed zijn? Dan zal het latte macchiato glas van het Italiaanse Caffè New York je zeker aanspreken!

Natuurlijk is het heel prettig om je latte macchiato uit dit speciale glas te drinken. Maar daarnaast is het iedere keer weer een uniek schouwspel om de verschillende lagen koffie en melk te bewonderen.

Wat maakt deze latte macchiato glazen zo bijzonder?

  • De glazen zijn hitte- en vaatwasmachine bestendig
  • inhoud 280 ml. Perfecte hoeveelheid voor een overheerlijke latte
  • de hoogte is 13,2 cm en past onder de meeste espressomachines
  • mooi strak Italiaans design
  • héél mooi als waterglas in te zetten.

Niet alleen mooi, maar tijdelijk ook heel erg voordelig!

Als je gaat shoppen voor latte macchiato glazen zul je zien dat dergelijke glazen al gauw minstens € 5,00 per stuk kosten. Maar door eigen import kan ik ze véél voordeliger aanbieden…

Ben je op zoek naar nog meer mooi koffie servies?

Behalve mooie latte macchiato glazen zijn er ook fantastische espressoglaasjes, espressokopjes en cappuccinokopjes leverbaar.

Niet alleen mooi, maar de speciale cappuccinokopjes zorgen ervoor dat je cappuccino langer warm blijft. En bovendien dat de schuimkraag mooi stabiel blijft.

Bij de espressokopjes zul je merken dat de vormgeving er voor zorgt dat de crema mooi lang stevig blijft.

Al deze koffiekopjes zijn afkomstig van het Italiaanse Porcellane d’Ancap. Staat echt garant voor zo’n beetje het beste wat je kopen kunt op dit gebied. Je ervaart echt het verschil!

P.S.  Op de foto lijkt het glas een beetje gelig, maar in het echt zijn ze van mooi helder glas!

Andere suggesties…