De kwaliteit van veel cappuccino kopjes is vaak bedroevend slecht

Koffiekopjes worden vaak gekocht omdat we ze mooi vinden! Heel begrijpelijk natuurlijk. Ook ik wist niet dat er zoveel verschil in kwaliteit was.

Mooie cappuccinokopjes en schotel van Porcellane d"Ancap. Uitgekiende vormgeving houdt melkschuim heel lang stabiel. Cappuccinokopjes houden ook de temperatuur super lang vast. Dus blijft je cappuccino langer lekker! Bovendien hele mooie cappuccino kop!
Prachtige, maar vooral kwalitatief superieure Italiaanse cappuccinokop en schotel

Tot dat je gebruik gaat maken van kopjes van veel betere kwaliteit en spijt hebt dat je ze niet eerder hebt gekocht!

Cappuccino kop en schotel met logo New York

Bij heerlijke cappuccino horen ook een goede kop en schotel. Zowel de bonen als de kop en schotel van het merk New York besteld bij KoffieKwaliteit.nl. Top service. Mooi verpakt en bonen zijn geweldig.  
De kopjes zijn precies goed voor de cappuccino. Beide zijn echt aanrader.

Dit product kreeg van de klant van KoffieKwaliteit een hele mooie beoordeling.

Rudi R. – Geverifieerde koper

Slechte cappuccino kopjes kunnen het genieten van je cappuccino flink bederven! Bij onvoldoende kwaliteit zakt je melkschuim snel in en koelt de koffie erg snel af.

Na het melk opschuimen wil je natuurlijk dat de cappuccino lang warm blijft. Bovendien wil je dat het melkschuim stevig in de cappuccino kopjes blijft.

Wat zijn goede cappuccino kopjes?

Ga je cappuccino kopjes kopen, dan zijn dit de 5 aankooptips waar ze aan moeten voldoen:

  1. Gebruik cappuccino kopjes waarvan de binnenzijde egaal rond is van vorm. Dit houdt de schuimlaag stabiel. ‘Moderne’ cappuccinokopjes met een knik in de rand kunnen je schuimlaag doen inzakken;
  2. Gebruik cappuccino kopjes van porselein. Dit materiaal houdt warmte langer vast dan aardewerk. Porselein is bovendien sterker. Hou er rekening mee dat goed porselein een lange(re) tijd nodig heeft om voor te verwarmen;
  3. Professionele cappuccino kopjes zijn van extra dik porselein. Heb net mijn eigen Caffè New York cappuccino kop met schotel gewogen: 500 gram! Ik garandeer je dat je cappuccino heel lang lekker warm blijft. Je kunt ze ook gerust in de vaatwasser doen. Ze blijven altijd mooi, ook na veelvuldig gebruik.
  4. Koop je cappuccinokop en schotel bij een goede koffiespeciaalzaak of gespecialiseerde (web)shop;
  5. Voor een smaakvolle presentatie gebruik je cappuccinokopjes welke mooi geglazuurd zijn. Dit zorgt voor een extra beschermlaag en mooie glans.

Een zeer goed bekend staand merk voor cappuccino koppen is bijvoorbeeld Porcellane d’Ancap.  (Die van Caffè New York zijn van de Verona serie).

Het Italiaanse Porcellane d'Ancap is wereldwijd vermaard om de hoogwaardige cappuccino kopjes en espresso kopjes. I

Cappuccino glazen zijn natuurlijk leuk om te zien. Maar ik raad ze in het algemeen af. Dat doe ik omdat ze absoluut niet kunnen tippen aan de eigenschappen van goede cappuccinokoppen.

Maar ik begrijp het als mensen ze kopen. Het is namelijk prachtig om het wervelende koffie-melk mengsel te zien.

Uiteraard gelden de 5 tips ook als je espresso kopjes wilt bestellen.

De espressokop- en schotels die door KoffieKwaliteit worden aangeboden zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de cappuccino kop- en schotels.

Servies van Caffe New York maakt het compleet 

Compleet servies van Caffe New York gekocht, 6 espresso en 6 cappuccino kopjes met schotels en waterglaasjes. Mooi porselein maakt de koffiebeleving helemaal af.

Dit product kreeg van de klant van KoffieKwaliteit een hele mooie beoordeling.

Richard G. – Geverifieerde koper

Eigenlijk zijn de espressokopjes een mini variant van de cappuccino uitvoering. Bij de espressokopjes zorgt de speciale vormgeving en materiaal er voor dat de crema zo lang mogelijk stabiel blijft.

Geen cappuccinodrinker, maar liefhebber van ‘gewone koffie’?

Veel mensen drinken gewone koffie. Dat kan filterkoffie zijn, maar ook koffie uit een volautomatische espressomachine.

Dan gelden eigenlijk dezelfde aankooptips. Want cappuccinokoppen hebben min of meer dezelfde vorm als gewone koffiekopjes.

Door de vormgeving zul je merken dat je er heel prettig uit drinkt. En fijn natuurlijk dat ze de warmte goed vast houden. Bovendien zijn goede kopjes vaatmasmachinebestendig en dat is voor velen ook een pluspunt.

Wat is de inhoud van een cappuccino kop?

De inhoud van de cappuccinokop die KoffieKwaliteit aanbiedt is 200 ml. Dat is de totale inhoud gemeten tot aan de bovenkant van het kopje.

Bestel topkwaliteit Italiaanse cappuccinokopjes en espressokopjes bij KoffieKwaliteit.nl

Je mag er 100% op vertrouwen dat alles wat je bij KoffieKwaliteit.nl bestelt van topkwaliteit is. Dat geldt voor de koffie en dus ook voor het serviesgoed.

  • Ben je toch niet tevreden over de cappuccinokopjes of espressokopjes, dan krijgt je zonder problemen je geld terug.
  • Beslist uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
  • Altijd diverse mooie aanbiedingen in serviesgoed. Onder andere latte macchiatoglazen, maar ook prachtige waterglaasjes
  • Bestel je op werkdagen vóór 17.00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis!
  • Vragen? Bel me gerust of stuur me een berichtje.

P.S. Deel deze informatie gerust, want er zijn beslist meer mensen in advies over cappuccino kopjes geïnteresseerd. Alvast hartelijk bedankt!