Caffè New York is dé ontdekking voor de kritische espresso, latte macchiato en cappuccino drinker

Caffè New York heeft de lekkerste espresso koffiebonen, gemalen koffie en ESE servings (ESE pads) uit het mooie Italiaanse Toscane. De EXTRA melange heeft zelfs de espressotest gewonnen. Lees gerust verder….

Meer weten over de Italiaanse koffiebranderij Caffè New York?

Caffè New York is een kleine ambachtelijke branderij in Pistoia (Toscane). Het is een familiebedrijf waar passie voor de allerbeste koffiebonen centraal staat.

Signor Ugo Cerpi is in de jaren ’30 begonnen met een kleine koffiebonen-branderij achter het café ‘Bar New York’ in Montecatini Terme. Hier dankt dus de koffiebranderij haar naam aan.

Signor Ugo Incerpi - eigenaar van Bar New York en begon zijn eigen koffiebranderij achterin het café.
Signor Ugo Incerpi – eigenaar van Bar New York – begon de koffiebranderij achterin het café.

Maar naarmate meer mensen de fantastische espresso gingen ontdekken werd de capaciteit achter het café te klein. Toen is de branderij verplaatst naar Pistoia.

De prachtige bestelwagen van Torrefazione New York.
De prachtige bestelwagen van Torrefazione New York.

In Montecatini Terme, Pistoia en omgeving is Caffè New York het huismerk van de meeste horeca-gelegenheden. Dus mocht je er een keer in de buurt zijn, ga dan beslist ergens een waanzinnig lekkere espresso of cappuccino drinken.

Ook vandaag de dag nog vind je in Montecatini Terme aan de Corso Roma het oorspronkelijke café ‘Bar New York’ waar het ooit is begonnen. En je kunt hier overigens nog steeds een fantastische espresso en cappuccino drinken.

Achter in de "Bar New York"is de koffiebranderij Caffè New York ontstaan.
Achter in de “Bar New York” is de koffiebranderij (torrefazione) Caffè New York ontstaan.

Bekijk ook eens deze interessante bedrijfsfilm van Torrefazione New York. Deze duurt ruim 10 minuten en laat je meer zien over het kantoor, het koffie branden, inpakken, espresso maken en nog veel meer…

Is deze ambachtelijke koffiebranderij nog onbekend voor je?

Heel begrijpelijk. Het is geen merk dat bakken met geld uitgeeft aan reclame. Maar vraag aan ervaren espressoliefhebbers of ze het merk kennen en grote kans dat ze met enthousiaste verhalen komen

Hopelijk heb je ook mijn uitleg over “Het Geheim van een écht Italiaans kopje espresso maken” gelezen. Je weet dan dus welke factoren de kwaliteit van je espresso en cappuccino bepalen. Een héle belangrijke factor is natuurlijk de kwaliteit van de koffiebonen.

Over de kwaliteit van koffiebonen wordt vaak veel te gemakkelijk gedacht.

Veel mensen zoeken op bekende merken koffiebonen en zoeken naar de goedkoopste aanbiedingen. Maar als je echt het meeste uit je machine en jezelf wilt halen, dan is het erg belangrijk welke koffiebonen je gaat kopen.

Persoonlijk ben ik dus erg gecharmeerd van het merk Caffè New York. Ik vind dat je met dit ambachtelijke product kwalitatief betere én lekkerdere espresso en cappuccino maakt dan met vele andere bekende merken.

Waarom zou je gemalen koffie of koffiebonen bestellen bij KoffieKwaliteit.nl?

Sinds 2005 ben ik de trotse exclusieve importeur van deze mooie Italiaanse koffie.

Daarbij zijn de prijzen ook héél aantrekkelijk als je ze vergelijkt met andere premium kwaliteiten koffiebonen. Een meer dan uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding dus!

Ze zijn trouwens ook nog winnaar van de espresso test geworden. Deze werd georganiseerd door het populaire Duitse fijnproevers magazine “Feinschmecker”.

Espresso Test winnaar werd Caffè New York. Deze Italiaanse koffiebranderij won de koffiebonen test die een paar jaar geleden door het magazine Feinschmecker werd georganiseerd.

(dubbel) klik om het artikel over Caffè New York als testwinnaar te vergroten

Ga thuis ook genieten van échte Italiaanse koffie en je begrijpt wat ik bedoel

Kies hieronder de koffie van jouw keuze en bekijk rustig het aanbod.

Heb je advies nodig over de beste koffie voor jouw smaak en machine? Het maakt niet uit of je een Bialetti percolator, espressomachine of (evt. inbouw) volautomatisch koffiemachine hebt. Bel of mail me gerust, ik help je graag!

Als je op werkdagen vóór 17.00 uur bestelt, wordt de koffie dezelfde dag nog verzonden. Meestal kun je de volgende dag al van je koffie genieten!

Vind je deze informatie over Caffè New York interessant? Deel het gerust en maak er ook andere koffieliefhebbers blij mee!