Wat maakt Caffè Bonini koffie zo interessant voor de koffieliefhebbers?

Caffè Bonini koffie verovert Nederland!
Sinds november 2017 is het assortiment van KoffieKwaliteit.nl flink uitgebreid. Dat komt omdat ik importeur van Caffè Bonini koffie in Nederland ben geworden. Daar gaan de liefhebbers van koffiebonen, gemalen koffie en Nespressocups absoluut blij van worden.

Caffe Bonini koffiebonen en koffiecups voor Nespresso en Dolce Gusto koffiemachines

Eerlijk gezegd ben ik er best wel een beetje trots op ben dat ik importeur ben geworden van Caffè Bonini. Caffè Bonini koffie is nu nog niet bekend in Nederland maar wel al wereldberoemd in Italië!

En als je succesvol bent in Italië dan zegt dat wel iets. Want hier wordt de liefde voor lekkere eten, mooie wijnen en goede koffie iedere Italiaan met de lepel ingegoten. En als je de Italianen weet te overtuigen met je koffiebonen en koffiecups dan ben je volgens mij heel goed bezig.

Dit familiebedrijf is opgericht door Tiziano Bonini. Als ik deze pagina schrijf is het november 2017 en heeft Bonini in Italië al meer dan 160 fysieke winkels geopend die alleen maar hun eigen koffie verkopen. Hier komen iedere maand weer nieuwe vestigingen bij. Daarnaast zijn ze niet alleen actief in Europa maar zelfs tot aan Zuid-Amerika aan toe.

Daardoor hebben ze bereikt dat ze met name ontzettend succescol zijn met bonen en alternatieve cups voor Nespressomachines. Er worden ongeveer 80 miljoen cupjes per maand wereldwijd verkocht!

Proefpakket koffiecups van Bonini Koffie. 9 (N)espressocupjes met een ongelofelijk lage prijs. Bestel ze, ga genieten en véél geld besparen. Niet tevreden? Direct geld terug!
Er is een verrassend proefpakket Bonini koffiecups verkrijgbaar

Juist door op grote schaal te produceren kunnen ze een ongekend goede prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden.

Kortom een koffiebranderij die zorgvuldig, met oog voor 100% klanttevredenheid, met haar koffie assortiment niet bepaald over één nacht ijs gaat.

Je zult begrijpen dat deze koffie niet het allerhoogste kwaliteitsniveau van Caffè New York haalt. Maar ik beveel deze koffie van harte aan, aan iedereen die nu zijn (goedkope) koffie bij de supermarkt of (online) warenhuis haalt. Zet je eerste stappen op het gebied van echte Italiaanse koffie! Je zult zien dat je voor meestal een hele voordelige prijs de fantastische Bonini koffie in huis haalt.

Uiteraard ook een aanrader winkels en andere bedrijven die hun gasten of klanten goede, maar wel betaalbare koffie willen serveren.

Met dit proefpakket espressobonen maak je fantastische Italiaanse espresso, gewone koffie en cappuccino. De voordeelverpakking aanbieding bestaat uit 3 x 1 kg koffiebonen van Bonini.

Wil je meer weten? Bel me gerust of stuur een contactformulier en ik laat beslist snel van me horen.

In de Shop vind je het complete assortiment bonen, gemalen koffie en koffiecups van Bonini.

Ken je mensen die houden van betaalbare Italiaanse koffie? Deel deze pagina dan gerust met ze. Alvast bedankt!