Caffè Bonini koffie verovert Nederland! Deze nog vrij onbekende koffiebranderij kenmerkt zich door ongekende prijs-kwaliteit verhouding.

Caffe Bonini koffiebonen en koffiecups voor Nespresso en Dolce Gusto koffiemachines

Trotse importeur van Caffè Bonini koffie in Nederland

Sinds november 2017 is het assortiment van KoffieKwaliteit.nl flink uitgebreid.

Dat komt omdat ik importeur van Caffè Bonini koffie in Nederland ben geworden. Daar gaan de liefhebbers van koffiebonen, gemalen koffie en Nespressocups absoluut blij van worden.

Eerlijk gezegd ben ik er best wel een beetje trots op ben dat ik importeur ben geworden van Caffè Bonini. Caffè Bonini koffie is nu nog niet bekend in Nederland maar wel al wereldberoemd in Italië!

Ze weten heel goed hoe je met hun eigen gebrande koffiemelanges de èchte Italiaanse espresso kunt ervaren.

De historie en successen van Caffè Bonini koffie

En als je succesvol bent in Italië dan zegt dat wel iets. Want hier wordt de liefde voor lekkere eten, mooie wijnen en goede koffie iedere Italiaan met de lepel ingegoten. En als je de Italianen weet te overtuigen met je koffiebonen en koffiecups dan ben je volgens mij heel goed bezig.

Dit familiebedrijf is opgericht door Tiziano Bonini. Als ik deze pagina schrijf is het november 2017 en heeft Bonini in Italië al meer dan 160 fysieke winkels geopend die alleen maar hun eigen koffie verkopen.

Hier komen iedere maand weer nieuwe vestigingen bij. Daarnaast zijn ze niet alleen actief in Europa maar zelfs tot aan Zuid-Amerika aan toe.

Daardoor heeft Caffè Bonini koffie bereikt dat ze met name ontzettend succescol zijn met bonen en alternatieve cups voor Nespressomachines. Er worden ongeveer 80 miljoen cupjes per maand wereldwijd verkocht!

Proefpakket koffiecups van Bonini Koffie. 9 (N)espressocupjes met een ongelofelijk lage prijs. Bestel ze, ga genieten en véél geld besparen. Niet tevreden? Direct geld terug!
Er is een verrassend voordelig proefpakket Bonini koffiecups verkrijgbaar

Juist door op grote schaal te produceren kunnen ze een ongekend goede prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden.

Kortom een koffiebranderij die zorgvuldig, met oog voor 100% klanttevredenheid, met haar koffie assortiment niet bepaald over één nacht ijs gaat.

Voor wie zijn de Bonini koffiebonen, cups en percolatormalingen interessant?

Je zult begrijpen dat deze koffie net niet het allerhoogste kwaliteitsniveau van Caffè New York haalt. Maar ik beveel deze koffie evengoed van harte aan. En dan met name aan iedereen die nu zijn (goedkope) koffie bij de supermarkt of (online) warenhuis haalt.

heerlijk, zeker niet de laatste die ik probeer. 

ik vond em echt vol van smaak. nou snap ik wat ze bedoelen met echte italiaanse koffie, en dat die italianen pad echt koffie kenners zijn. Ik heb al eerder in de supermarkt wat extra uitgegeven voor wat duurdere koffie( wat zogenaamd van italie zou zijn). en het komt niet eens in de buurt van deze.

Dit product kreeg van de klant van KoffieKwaliteit een hele mooie beoordeling.

Tommy C. Geverifieerde koper

Zet je eerste stappen op het gebied van echte Italiaanse koffie! Je zult zien dat je voor meestal een hele voordelige prijs de fantastische Caffè Bonini koffie in huis haalt.

Interessant voor thuis dus. Maar ook waanzinnig interssant voor de (klein) zakelijke markt!

Vaak een ondergeschoven kindje: de koffie op het werk. Door werkgevers wordt het belang van goede koffie vaak onderschat.

Omdat er veel koffie wordt gedronken kan het natuurlijk een behoorlijke onkostenpost worden. Caffè Bonini is juist in dat soort situaties een geweldige keuze. Je kunt met een heel beperkt budget een waanzinnig mooie koffie serveren.

Kortom een aanrader voor kantoren, winkels, horeca of andere bedrijven die hun medewerkers, gasten of klanten goede, maar wel betaalbare koffie willen serveren.

Met dit proefpakket espressobonen maak je fantastische Italiaanse espresso, gewone koffie en cappuccino. De voordeelverpakking aanbieding bestaat uit 3 x 1 kg koffiebonen van Bonini.
Er is ook een voordelig proefpakket espressobonen verkrijgbaar.

Nieuwsgierig geworden hoe je ook van èchte Italiaanse koffie kunt gaan genieten?

Wil je meer weten? Bel me gerust of stuur een contactformulier en ik laat beslist snel van me horen.

Heerlijke koffie

Koffie werd snel geleverd en smaakt fantastisch. Wat zeker zo belangrijk was voor mij, met net een nieuw koffieapparaat, is dat meneer alle tijd nam om alles uit te leggen omtrent hoe het beste kopje koffie te zetten. Wij zullen hier zeker weer bestellen!

Dit product kreeg van de klant van KoffieKwaliteit een hele mooie beoordeling.

Arianne G. Geverifieerde koper

In de Shop vind je het complete assortiment bonen, gemalen koffie en koffiecups van Bonini.

P.S. Ken je mensen die houden van betaalbare Italiaanse koffie? Deel deze pagina dan gerust met ze. Alvast bedankt!