Toont alle 2 resultaten

Biologisch

Wil je de lekkerste biologische koffie bestellen? Dan zit je goed bij KoffieKwaliteit.nl. Ik “roep” dat niet alleen, ik garandeer het je ook. Als je namelijk niet tevreden bent, krijg je van mij gewoon je aankoopbedrag retour.

Misschien is de Italiaanse koffiebranderij Caffè New York nog onbekend voor je. Maar geloof me, dat gaat veranderen. Caffè New York won natuurlijk niet zomaar al eens de espresso test.

Hun biologische koffie, ook wel bio koffie genoemd, is gemaakt van 100% topkwaliteit Arabicabonen.

Mede daar schuilt de kracht: alleen de beste biologische geteelde koffiebonen inkopen en deze met passie en véél ervaring melangeren en branden.

De biologische koffieplantages bevinden trouwens zich in Centraal- en Zuid-Amerika.  Ze bevinden zich op 1000 – 200o meter hoogte.

Ik vertel waarschijnlijk niets nieuws, maar biologische koffie verbouwen betekent beslist geen chemische- bemesting en bestrijdingsmiddelen gebruiken. Wat misschien wel nieuws is: de smaak is ietwat notig met een prettig zuurtje.

Op dit moment branden ze één melange biologische koffiebonen die ze ook als gemalen koffie aanbieden. Proef en je zult aangenaam verrast worden!