Waarom een anti spam beleid?

KoffieKwaliteit verstuurt gratis tips en aanbiedingen via e-mail nadat een inschrijver zich via een “double opt-in” heeft bevestigd.

KoffieKwaliteit heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda.

Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

KoffieKwaliteit zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient de inschrijving via de  “double opt-in” te bevestigen.

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze inschrijving  geactiveerd te worden door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan. Deze manier van aanmelden wordt “double opt-in” genoemd.

>>> Klik hier om terug te gaan naar de koffiewinkel <<<